adidas pure boost 2017

Post your questions and discussions about CDRA and CDRA events here.

Moderator: mokangena

adidas pure boost 2017

Postby fhgjhgjk on Wed Jul 12, 2017 10:21 pm

Image

De nieuwe Pure Boost DPR heeft een meer gesloten in gevoel, als gevolg van de meer adidas pure boost zwart rigide gebreide bovenste ontwerp Met zijn gerichte steun, en bredere voorvoet Dat geeft een mooi stabiel platform te draaien van start stop op een Londense straat typisch run.

Visueel de Pure Boost DPRS hebben een mooi strak, gestroomlijnd silhouet, schone witte adidas pure boost grijs tussenzool en laat compenseren Boost. Zelfs de 3 strepen zijn geoptimaliseerd voor een betere lopen met een tweekleurige grijze gebreide bovenste, aan ademend vermogen te verbeteren.

De schoen is gericht op de weg runner afstanden of het doen van 5-10k zou net zo comfortabel adidas pure boost rood op een HIIT klasse voelen. De nieuwe Pure Boost DPR heeft een stijve gebreide bovenste ontwerp Met zijn gerichte steun en bredere voorvoet Dat zorgt voor een stabiele basis te draaien uit op een typische stop / start-straat in de stad lopen. De PrimeKnit bovenste op de Ultra Boost, in het bijzonder versie 3.0, heeft een veel zachtere breien bovenste beweging meer dan waarmee je zou mensen rond willen bij het weven op stedelijke runs.

De BOOST ™ zool is gebruikt om energie te absorberen en door te geven aan de drager adidas pure boost 2017 van de schoenen, VOLGENS adidas, en de bouw is esta ook meestal alleen gebruikt voor hardloopschoenen. Met de Busenitz Pure Boost betekent maar één ding: een maximum aan comfort en perfect aangepast aan de beweging van je voeten, die perfect ondersteund door een flexibele rubberen zool.

http://www.advsupports.com/
fhgjhgjk
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 12, 2017 9:53 pm

Return to Bench Racing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron