Nike Air Max 95 Eendracht Blauw Goedkope echte

Moderator: mokangena

Nike Air Max 95 Eendracht Blauw Goedkope echte

Postby deeGodfery3 on Fri Jun 23, 2017 9:07 pm

Image

De Nike Air Max 95 Zwart lage prijzen No-Sew zag talloze releases in 2014, omdat de moderne update van de iconische creatie van Sergio Lozano de gezaagde zijpaneelgolven deed voor een nieuwe naadloze Tape-constructie voor een lichtgewicht rit. De moderne twist zorgde ervoor dat de golvende esthetiek maar in een geheel nieuwe vorm bleef. Nu is de Dave White Nike Air Max 95 hier om een ​​van de minder uitgezette versie van de Air Max 95 in zijn eigen kunstwerk te inspireren, geïnspireerd door konijnen op het platteland.

Na de Nike Air Huarache in de Ale Brown-pak de afgelopen week nauwlettend op de hoogte te komen, komen we nu dicht en persoonlijk op met de Air Max 95. Met dezelfde kleurenschema in wit en marine met Ale Brown accenten en gewoon Een beetje lichtroze, de Nike Air Max 95 Bestellen Kopen is voorzien van een premium constructie in doek met de Ale Brown-details in de vorm van lederpanelen aan de basis en de teen van de bovenkant.

Sergio Lozano's ode naar de anatomie van de menselijke voet kwam in de vorm van de iconische Nike Air Max 95 Eendracht Blauw Goedkope echte, een silhouet dat zijn eerlijke deel van de moderne updates en retro-behandelingen in het afgelopen jaar alleen heeft gezien. De laatste renditiion is deze Nike Air Max 95 Ultra SE, een paar dat de retro zijspanningsgolven accentueert met extra Dynamic Flywire kabels, 3M reflecterende hielpanelen en een Ultra Moire geïnspireerde zool.

De tijdloze Nike Air Max 95 Wit Online Kopen is terug met een nieuw "Neon" zoals perfect voor elke gelegenheid. De onheilspellende tonale grijze en zwarte die op dit paar worden gezien, worden onderbroken met een eenvoudige twist van citroengeel op de miniatuur Swoosh-branding op de hiel, veters en buitenzool. Bekijk meer van de laatste release van de Air Max 95 na de pauze en weet dat de lopende specialisten bij JD Sports exclusief op dit paar hebben, dus ga erop om je maat vandaag op te halen.

Het maken van een koptekst bij het uitzenden van vorig jaar, de bijgewerkte 'Ultra' -toepassing van de Nike Air Max 95 Metalen Zilver Bestellen goedkoop heeft sinds de eerste daling veel geluid niet gemaakt. Maar het lijkt erop dat Nike Sportswear eindelijk klaar is met het laten vallen van nieuwe iteraties van de gemoderniseerde Air Max 95, met deze nieuwe "SE" -constructie. Net als de Air Max 90 SE hebben we onlangs een kijkje genomen, de 95 heeft een naadloze mesh-foam bovenkant voor een lichte, ademende, comfortabele pasvorm.
deeGodfery3
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 23, 2017 9:01 pm

Return to 2012 Photos

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron